Φόρτωση...

Ο Ιστότοπος είναι υπό κατασκευή

Τα νέα μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15.05.2015 (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ)     Προσθέθηκε στις: 15.05.2015
 

Τρίκαλα 15/05/2015

Αρ.Πρωτ: 4399

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με την παρουσία του Πρόεδρου και του Γραμματέα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Τρικάλων κου Βήτα και κου Παπαχρήστο αντίστοιχα όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα καταστήματα της πόλης, με την παροχή έκπτωσης στις πολύτεκνες οικογένειες του Νομού. Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων δεσμεύτηκε να υπάρξει ενημέρωση των μελών του και στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων .

Παράλληλα συζητήθηκε η προετοιμασία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου.

Στο Δ.Σ. μεταφέρθηκε ο έντονος προβληματισμός των συναδέλφων για την χαμηλή κίνηση και τον ιδιαίτερα χαμηλό τζίρο της τοπικής αγοράς τους πέντε πρώτους μήνες του έτους. Ο εμπορικός κόσμος επιθυμεί να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης προκειμένου να αρθεί η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που επικρατεί ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην αγορά. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ